matpek's property ©
MATPEK'S PROPERTY © ~ 2010 COPYRIGHT RESERVED ~ LAYOUT EDITED BY MATPEK

Saturday, January 15, 2011

Harimau Malaya Semakin Femes

Mentang mentang lah kebelakangan ini nama Harimau Malaya mula mendapat tempat di hati rakyat Malaysia, FAM mengambil langkah menggantikan logo Liga Super Malaysia bagi edisi terbaru 2011.

Logo lama Malaysia Super League yang ditaja oleh Telekom Malaysia. 
Perubahan ini berlaku kerana TM sendiri tidak melanjutkan program tajaan mereka.


Logo baru Liga Super Malaysia 2011 yang memang berbeza dengan 
tambahan corak Harimau dan perubahan corak bola yang menarik. Aauuuummmm...!!! 
Gambar dicilok di Facebook Tan Sri Annuar Musa, Timbalan Presiden FAM


Astro telah berjaya mendapatkan hak penjaan bersama Liga Malaysia 2011. 
Hak penyiaran mungkin dikongsi antara RTM dan juga ASTRO. 
Satu langkah re-branding yang tepat bagi liga tempatan.


p/s: Harap harap bila logo dah berubah ni, mutu permainan bola sepak negara kita meningkat juga. Semoga pentadbiran persatuan bola sepak negeri dan kebangsaan dapat diurus dengan teratur. Sokongan peminat Ultras Malaya pun  akan bertambah. Kalau dulu kita main sepak bola, sekarang biarlah kita main bola sepak.


5 comments:

sawn said...

Aku suka kalau selepas ni permainan liga ditayangkan setiap minggu kat tv.. baru dapat menarik perhatian peminat

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

singgah pagi dari mknace unlimited

APAN said...

smart gak logo baru ni...
tp cam penah tengok lak...
kebetulan je kot...
huhu...

Anonymous said...

helo..tuan pnye blog..i rasa ur blog ni perlu tmbhkn lg pict2 menarik laa...bru ramai org t'tarik..i bg cadangan jer..up to you nk buat apa pn..blog u kn...hihihi....

matpek said...

@swan
bukan ke sebelum ni RTM dan Astro Arena memang dah siar tiap minggu...?

@APAN
banyak dah orang cakap sal logo ni.aku pun rembat kat fb annuar musa

@anon
thanks coz datang kat blog gua ni. im appreciate your comment.. :-)

Next previous home
Related Posts with Thumbnails

KOMRAD