matpek's property ©
MATPEK'S PROPERTY © ~ 2010 COPYRIGHT RESERVED ~ LAYOUT EDITED BY MATPEK

Sunday, January 9, 2011

Update Malas: Broga Hill & Sungai Tekala

Tak nak cerita panjang2 sebab semua member dah cerita kat blog masing2. Yang penting semua enjoy hari tu. Siapa yang tak pernah pergi lagi Broga Hill kat Semenyih ni boleh la cuba nanti. Memang torrbaikk. Pemandangannya memang cantik. Siapa yang kaki DSLR tuh boleh la buat photoshot. Laluan kat sana agak mencabar. Nak naik boleh la cakap besar. Tapi bila bab turun bukit gua sendiri pun gigil kaki gak. Tapi yang penting terbukti selipar nike gua kaler merah tu dah sampai kat puncak Broga yang ke 4. Memang hati kering je pakai selipar. Malas nak merepek lgi. Tengok gambar je senang. Kalau nak tanya, tanya gambarr, semua dia tahu. Adios~   

Awek tuh..Sebenarnya ramai betul awek kat broga nih. Tak sangka kuat jugak diorang ni panjat broga kan..

Awal pagi di Broga Hills

Bergambar itu ibarat makanan asasi budak2 ni.



Tak macam love pun Shafiq..hahaha



Ehsan dari sha popo. gedik gitu..~lalalala



Lenkali datang jangan lupa bawak banner sekali.

Sungai tekala tak best sangat. Tak dalam dan sempit. 

Tapi ada jugak yang tewas awal.

Selamat bergembira sebelum masuk praktikal hospital nanti. Sesiapa yang dapat Hospital Kajang tu boleh la suruh pakcik van terus ke Broga Hill dan Seungai Tekala ni. Gambar dirembat dari Azri, Teha, Shapopo.


9 comments:

shapoji said...

curi satu gambar aku tuh....hehehe, ade gak gambar gedik aku kat sini...huhu

Shafiq Rosli said...

jd kot love tu..haha

matpek said...

@shafiq
meen tengah bertapa tuh..hehehe

Fatihah nasiha said...

eh eh cam kenal je gambar.. hihi

cik kodok said...

Me dh 3kali repeat broga.
Dulu2 tak ramai org tp sekarang dah ramai so mcm boring la plak kena bersesak2 dgn org lain.

Dan 1kali lg naik smpai gunung tok wan.. atas lg dr broga.. pernah smpai tak?

matpek said...

@cik kodok
wooowww...hebatnya..kira otai broga la ni kan..
gunung tok wan pun tak pernah dengar..inikan pula nak mendaki..kirim salam jela jawabnya...ehehhe

matpek said...

@fatihah
gambar anda memang maveles..igt dslr je ke boleh amik gmbr lawa2..kahkahkah

salykin said...

oh da lm x pnjat gunung..last bulan 8 tahun 2009..gunung stong, kelantan..

Fatihah nasiha said...

haha.. org 1st puji.. hehehe.. eh jap, puji gambar tu ade makna eh? sebab mat pek ade dlm tu kan? hehehehe.. gambar lawa ke tuan nye yg lawa? haha

Next previous home
Related Posts with Thumbnails

KOMRAD