matpek's property ©
MATPEK'S PROPERTY © ~ 2010 COPYRIGHT RESERVED ~ LAYOUT EDITED BY MATPEK

Sunday, October 24, 2010

Marilah kita FUCK bersama sama!!!! Masanya sudah lama tiba

Hahaha. Tajuk berbau tidak senonoh di situ. Bertenang semua. Ini bukan entri lucah atau satu provokasi. Actually, perkataan FUCK yang gua nak highlight kan di sini ialah tidak lain dan tidak bukan "fokus untuk capai kejayaan" atau ringkasnya (FUCK). Jangan salah faham ye rakan rakan blogger sekalian.

Memandangkan sekarang ini musim final exam tak kisah la pusat pengajian mana pun gua nak bagi ucapan sket ah kepada student2 sekalian. Terutamanya kepada pelajar Ijazah Sarjana Muda Farmasi UiTM yang bakal menduduki peperiksaan bermula pada hari selasa ini.

Assalamualaikum dan Salam satu suara kawan-kawan. Di kesempatan ini, saya Muhammad Affiq Bin Muhammad ingin mengucapkan jutaan terima kasih atas sokongan padu dan bantuan kawan-kawan di semester 5 ini tidak kira secara langsung ataupun tidak langsung. Jika ada salah dan silap mohon diampunkan. Akhir kata, selamat mengulangkaji pelajaran dan menduduki peperiksaan akhir untuk semester ini dengan cemerlang!!! Masanya sudah lama tiba. Marilah kita FUCK bersama sama. Semoga impian anda semua tercapai. Terima Kasih. Good Luck. :-)


13 comments:

ahmadmifdhal said...

jom kte fuck....haha

matpek said...

jom2..gua dah sangap nih...hahaha

I.Hazwani said...

Yeee, Fokus Untuk Capai Kejayaan. HAHA

matpek said...

fokus jangan tak fokus...hehhee

f_aRa_aINa989 said...

perlu ke FUCK stands for that word??
(-_-)

matpek said...

@f_aRa_aINa989 - bergantung kepada anda semua..ofkoz la ada pro and cons..ia juga tak lebih sebagai unsur satira semata mata...bagi saya ia adalah satu refleksi saya sebagai seorang yang sengal..hahaha

f_aRa_aINa989 said...

owh...ok...skang sy datang kenyit mataaaa...lg..wink2..=p

matpek said...

hehe....*blushing2*

blog-tips-kurus said...

hhmmm...mcm2 bocah zmn skrg ni.
Anyway BEST OF LUCK!! miss that moments :)

zuhanismohamed said...

goodluck ex-class rep..haha

matpek said...

@ blog-tips-kurus : mekasih..

@ zuhanismohamed : thanks zuhan..all best to u too..subject rep-to-be hehehe

Dudu said...

ok tima kasih... =)
paper i 30th nie..wish me luck..

good luck to u..
hehehe

Shellya said...

good luck..

Next previous home
Related Posts with Thumbnails

KOMRAD