matpek's property ©
MATPEK'S PROPERTY © ~ 2010 COPYRIGHT RESERVED ~ LAYOUT EDITED BY MATPEK

Monday, October 18, 2010

One of the best TAK NAK to rokok ads ever. Makan dalam siot...

Directed by Kabir Bahtia. Memang touching habis gua cakap lu. Yang part ayat "Don't break my heart" tu memang kaw2 r menusuk kalbu. Hah sape2 yang baru nak menceburkan diri dalam arena merokok ni, gua nasihat awal2 baek tak payahlah bro membazir je. Yang dah lama smoking tu mai le kita kurangkan tabiat yang busuk ni. Masih belum terlambat untuk berubah.

No comments:

Next previous home
Related Posts with Thumbnails

KOMRAD