matpek's property ©
MATPEK'S PROPERTY © ~ 2010 COPYRIGHT RESERVED ~ LAYOUT EDITED BY MATPEK

Sunday, October 10, 2010

Di kala ketandusan idea edisi jiwa kacau

Final exam dah dekat woo.. Tapi masih rasa macam tak tahu apa2 sepanjang sem ni. Kosong je. Jadual exam pun macam tak kesian kak student je. Dah la subjek sem ni semacam boleh membunuh jiwa. Lagi2 Cognosy. Aduyaaiii..!!

26/10/10 - Financial Management
28/10/10 - Pharmacognosy
30/10/10 - Drug Delivery System
03/11/10 - Respiratory, Renal System & Pharmacotherapeutics
10/11/10 - Cardiovascular System & Pharmacotherapeutics
12/11/10 - Bioengineering & Biotechnology


----------------------------------------------------------------------------------------------------


 *klik untuk tumbesaran

apakah motif manusia kat luar sana search benda macam tu kat blog gua? Sungguh tak senonoh. Lu ingat gua ni porn star macam maria ozawa ke? Dan diingatkan juga di sini bukannnya tempat mencari 3gp lucah. Kadang kadang dunia ini sungguh tidak adil. Jiwa kacau.


5 comments:

zuhanismohamed said...

haha..gilo lah ade org search tu kat page kau..

wannurfazrini said...

hahaha, hambik kau!

matpek said...

zuhan~ aku rasa ni stalker tahap pschyo gila dah ni..hahha

faz~padan muka aku...haha tapi kalau boleh aku nak tau gak sape yg search tu...agak2 laki ke pompuan eh?

Anis izyan Abd Rahman said...

yaAllah
hahaha
gile laa weiyh
sian ko~

hahaha

matpek said...

@anis...tau takpe..mmg gila r org cmni...xsgka ada jgk makhluk begini...

Next previous home
Related Posts with Thumbnails

KOMRAD