matpek's property ©
MATPEK'S PROPERTY © ~ 2010 COPYRIGHT RESERVED ~ LAYOUT EDITED BY MATPEK

Friday, January 7, 2011

Gambar Pelancaran Skuad Kelantan 2011 Dan Jersi Baru

Pelancaran yang diadakan di KB Mall pada petang tadi. Nampak macam ramai je yang datang ni. Padahal kat Kelantan sekarng tengah hujan lebat dan dah ada yang banjir. Tapi semangat punya pasal kan.

Abe Ya (Sathianatahan) kekal sebagai jurulatih Kelantan bagi musim ini. Semoga berjaya mencatur permainan yang bagus walaypun ketiadaan beberapa pemain bintang.

Pemilik Kelab Cardiff City, Dato Chan Tian Ghee dan isteri. Mereka juga merupakan parent kepada Nicholas Chan, pemain baru Kelantan.  

Barisan pemain Kelantan bersama Presiden KAFA Tan Sri Annuar Musa. Muka baru yang bertenaga dan pemain yang lama yang berpengalaman memperkuatkan skuad The Red Warriors musim ini.

Peminat setia The Red Warriors. Tak kira musim hujan ko dok. Penuh sokmo. Hok tu la yang kita nak. Hidup bola sepak tempatan. Bukannya bila menang je pujian melambung lambung, bila kalah kejian sehina hinya diberikan.

Dari kiri: Piala Emas Raja Raja, Piala Malaysia, Piala Suzuki AFF. Bakal piala yang menjadi rebutan dalam masa yang terdekat ialah Piala Sumbangsih pada Januari nanti. Selamat berjaya.

 
 Skuad Kelantan dan Pengurusan bersama jersi baru 2011

Dari kiri: Nicholas Chan, Khairul Fahmi Che Mat (Apex), Badri Radzi (Piya), Norshahrul Idlan Talaha (Mat Yo) dan Rizal Fahmi Rosid.

Jersi baru kelantan 2011 mempunyai satu bintang menandakan satu piala malaysia.


Lagi berita di Kelate.Net


Next previous home
Related Posts with Thumbnails

KOMRAD