matpek's property ©
MATPEK'S PROPERTY © ~ 2010 COPYRIGHT RESERVED ~ LAYOUT EDITED BY MATPEK

Thursday, March 17, 2011

Box Office Sampai Kiamat. Hikayat Merong Mahawangsa Pun Kalah


Tadi gua saja la masuk kat website Finas sebab nak cek berapa kutipan semasa filem Hikayat Merong Mahawangsa nih. Cewwahhh, mentang2 la pergi tengok wayang semalam kan. hahahaha Tak silap waktu gua masuk tu baru cecah 2.05 juta. Tak pasti la pulak ini untuk kutipan sampai hari ke berapa.

Ni first time gua masuk website finas. Saja la kan gatal tangan pergi tekan tekan tengok kutipan filem tahun tahun yang lalu. Dari tahun 2010 ke tahun 2009 ke tahun 2008 dan seterusnya sampai la ke tahun 2007. Lepas tu gua stop sebab terkejut.

Hang tengok berapa kutipan untuk Filem Zombi Kampung Pisang. 2371 million. Gua silap tengok ke ni? Ke mata gua dah rabun ni? Biar betul? Ke streamyx rumah gua buat hal hari ni? So, no wonder la kan Mamat Khalid buat cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah ni yang sekuelnya dari cerita zombi nih. Zomba pun zomba la Pak Abu.


Siapa yang tak nampak sila gunakan kanta pembesar. 
Boleh juga tolong gua cek betul ke ini semua kat sini.


p/s: Damn..buang masa syiall tekan refresh banyak kali page Finas ni, sama je..Kenapa baru tadi gua tahu esok ada test retail !!!!!


9 comments:

silverlocket said...

hakhak, kayo gilos mamat khalid..

2 alam lak dpt berapew?

zati embong said...

haha.aduh xkan xde sape yg perasan typing error 2?

FariehanIbrahim [LBC] said...

LOL! jauh tros b'bnding yg lain..
biar betik?

..arcmabaharin.. said...

eh betOl ke ni???

siyes??

Cik Yana said...

2.371 kot. Hahaha~ mcm box office hollywood la kalau 2371. Hahaha~ kenapa cik Yana macam tak de perasaan pun tengok cite hantu kak Limah tu. Tak sesuai dengan genre cik Yana kot. Haha~

mrs.sabri said...

2.37 juta kot?hahaha..

APAN said...

mungkin kesalahan teknikal ditambah dengan kemalasan org berwajib beserta sikap sambil lewa pekerja mesia. haha....

kaye benor kalo gitu kot...haha...

matpek's property said...

silverlocket
2 alam dah masuk alam barzakh dah..hahahha

Anonymous said...

dah update bro..
4.75m..

Next previous home
Related Posts with Thumbnails

KOMRAD