matpek's property ©
MATPEK'S PROPERTY © ~ 2010 COPYRIGHT RESERVED ~ LAYOUT EDITED BY MATPEK

Saturday, March 12, 2011

Brain Awareness & Health Carnival 2011


Brain Awareness & Health Carnival 2011
(Kesedaran Otak & Karnival Kesihatan 2011)
Tarikh: 12 Mac 2011   Waktu: 9.00 pagi - 4.30 petang
Tempat: Dewan Serbaguna MBSA Paya Jaras Sungai Buloh
Anjuran: Pelajar Part 6 Ijazah Sarjana Muda Farmasi UiTM Puncak Alam

 Jom tengok bidio promo...



Tak nak tulis banyak2 sebab bukan orang baca pun. Tengok poster je senang. 



Sebarang kemusykilan sila utarakan di kotak komen. Atau boleh jugak klik like di Facebook Page yang gua dah letak kat penjuru kanan sana tu. Semua aktiviti ada kan. Tak rugi kalau datang. So, apa lagi moh le kita memeriahkan program ini. Jangan lupa bagi tahu saudara mara suruh datang dan suruh saudara mara tu bagitahu saudara mara yang lain dan bagi tahu semua orang supaya datang. Jumpa anda di sana. 


3 comments:

Tuan Penasihat said...

bagus ni aktiviti macam ni.
kalau dekat mau TP pegi.

miss shark said...

ohh, organizer dia student uitm puncak alam ehh,..

Aretikz said...

Pergh ~ betul2 boleh jadi prooter.. hehe..

Next previous home
Related Posts with Thumbnails

KOMRAD