matpek's property ©
MATPEK'S PROPERTY © ~ 2010 COPYRIGHT RESERVED ~ LAYOUT EDITED BY MATPEK

Sunday, February 6, 2011

Paris Hilton Peluk Islam. Betul ke Tipu Tipu?



JEDDAH - Arab Saudi - Selebriti Amerika, Paris Hilton telah masuk Islam, jurucakapnya, Ian Brinkham, mendedahkan berita tersebut di CBS News. Bila menganuti Islam, Paris Hilton telah memutuskan untuk mengelakkan kehidupan lamanya sebagai selebriti liar.

Berbicara dari kehadirannya di Jeddah, ia berkata: "Saya telah menemui kedamaian penuh dalam hidup saya dari sebelumnya, saya dulu dikenali sebagai kupu-kupu malam, tapi kini semuanya telah berubah Segala puji bagi Allah .. "

Paris merancang untuk kembali ke Los Angeles minggu depan untuk memulakan sekolah Islamnya sendiri di tengah Beverly Hills. Paris Hilton kini sungguh bersemangat untuk menyebarkan kebaikan Islam dan Al-Quran. Dia juga sedaya upaya untuk melakukan yang terbaik bagi menggambarkan sifat seorang muslimah tulen. Paris Hilton juga merancang untuk menukar namanya menjadi 'Tahirah' yang bererti 'murni, suci'dalam bahasa Arab. Sekolah Islam-nya akan di buka pada bulan Julai [Hot Malays]

Ada pihak yang mendakwa berita ini sengaja disembunyikan bagi mengekang kebangkitan Islam apabila orang berpengaruh seperti Paris memeluk Islam malah ada blogger yang berpendapat Paris mungkin menerima nasib seperti Michael Jackson sekiranya hal ini tersebar. Tidak kurang juga yang mendakwa ini hanyalah berita palsu. Apa pun terpulang kepada penilaian anda semua, anda boleh percaya dan juga sebaliknya. Copy dari [milo suam]


p/s: Yang penting gua menafikan dengan keras bahawa Paris Hilton kembali kepada fitrah Islam semata2 untuk berkahwin dengan gua. Terima kasih :-)


11 comments:

alinac lover said...

biar btoi

Anis izyan Abd Rahman said...

mane taue , sekali mmg btol die kawin dgn ko walopon pada awlnyer bukan niat masuk islam sbb nak kwin dgn koo~~ haha

matpek said...

@alinac
cam tipu je..

@anis
aku tak kesah..hahaha kaya tu wooo..

silverlocket said...

aku tergamam 5 minit..

APAN said...

dalam banyak2 citer artis yg aku penah baca yg ni la paling payah skali nak percaye ma...
haha...

tapi kalau betul alhamdulillah...
:)

paris x pandai kecek kelate boh...

Polaris Girl said...

BEtul ke ni? siyes gua x caye!

athirah said...

sengal la kn note last tu... hahahaha

cik ungu said...

gambar tu..mcm photoshop je. line tudung tepi tu tak sharp n pelik.


tapi kalau betul dah convert alhamdulillah la. cume kalau imej die still seksi meksi, sia2 je lah.

matpek said...

@cik ungu
memang tipu kan..

matpek said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

http://studiokini.blogspot.com/2011/02/berita-paris-hilton-peluk-islam-adalah.html baca ni. copy&paste utk kebaikan bersama :)

Next previous home
Related Posts with Thumbnails

KOMRAD