matpek's property ©
MATPEK'S PROPERTY © ~ 2010 COPYRIGHT RESERVED ~ LAYOUT EDITED BY MATPEK

Friday, February 11, 2011

Tutorial Cara Insaf Tengok Porn

Chillax guys. Tajuk enrtri kemain gila nak up traffik kan. Haha Jangan risau blog ni memang sampah sikit tapi bukan blog lucah okay. Kalau anda nak cari video 3gp melayu ala ala comolot gitu memang anda silap tempat. Kalau nak gua ada je port baik punya, free download jom ushar sini.

purn tu ape??


Tak sangka ada juga manusia yang search benda ni kat page gua. Kejadah apa entah diorang google benda ni? Ingat gua ni bapak ayam ke ? arghh.. Paling tidak pun pergi la bersoal jawab dengan Dr Ismail Tambi tuh. Genius tu bai. 

Gua rasa yang google ni memang sah budak melayu. Tengok bahasa pun dah tahu. Genetik melayu kan suka lucah2 ni. Tak caya tengok paper Metro sudah la. Tajuk bukan main lagi ghairahnya. Tapi bagusla la dia ada inisiatif nak insaf.

On topik balik. Gua tak tahu macam mana nak kasi tips yang ni. Lagi pun blog ni memang bukan blog tutorial. Lain la blog Shafiq asyik update tutorial je. hahahahahaha Ada tak siapa2 boleh tolong gua bagi cara macam mana nak insaf bila tengok porn ni?? Kesian budak ni.. Gua harap lu insaf nanti.



9 comments:

eqacashperlala said...

keyword memang styleee :p

matpek said...

hahaha..thanks datang n komen~

Polaris Girl said...

amboi tajuk entry.. igtkan ade tutorial sgguh

Afzan Raihan Izzati Hamzah said...

haha, asal org suka cari benda pelik2 kat blog ko aa?

matpek said...

@polaris girl
shafiq je reti buat tutor..aku tak pandai..

@afzan
biasala blog aku kan merepek dan sampah..hehe

Mr Laici said...

lah.. ingat kan ape tadi.. :D


Entry Terbaru: Sape Nak Traffic free!!!

mrs Gee :) said...

kekekkeke.. blog sampah ker?? pulak dah..

APAN said...

oh...sadis tol keyword die...
kesian lak tengok die nak insaf sampai camtu skali...
haha...

misyamissyou said...

aaa..bagus la org ni nak insaf..smoga org tu berjaya..alhamdulillah

Next previous home
Related Posts with Thumbnails

KOMRAD