matpek's property ©
MATPEK'S PROPERTY © ~ 2010 COPYRIGHT RESERVED ~ LAYOUT EDITED BY MATPEK

Sunday, September 27, 2009

study mood

ramadhan pn dah lepas,
sudah seminggu pn meninggalkan aku...
musim raye pn dah habis..
cuti 10 hari rasa macam kejap je...
sekarang ni sudah kembali ke puncak alam...
pagi tadi baru sampai..
nasib baik jalan tidak jem teruk...
tidak terasa terlalu penat di buatnya...
saat ni aku mula mengatur dan mengorak langkah
perlahan2 untuk mengubah diriku dari 'raya mood' ke 'study mood'...
cuti raye sudah terbuang melepak di rumah
dengan asseymen entah kemana...
langsung tidak diusik...kesian~
lepas cuti ni ada 5 test yg perlu aku tempuh
lantas memaksa aku memerah otak dan keringat...
nak faham lagi, nak hafal lagi..huhu
bermula ngn test biostatistic,
pastu microbology,
then patholgy
dan tentunya 2 test PNS...
asseyment folio CTU
xprepare pape pn lagi..
nk kna cari rujukan 5 biji buku pulak daah..
dah la lusa ad interview plak..
banyaknye keje...
jom buat asseyment!!!!!!

No comments:

Next previous home
Related Posts with Thumbnails

KOMRAD