matpek's property ©
MATPEK'S PROPERTY © ~ 2010 COPYRIGHT RESERVED ~ LAYOUT EDITED BY MATPEK

Wednesday, August 24, 2011

Tipikal Bola MalaysiaSesungguhnya rakyat Malaysia begitu berharap agar ada la sorang dua pemain Malaysia dapat bermain di English Premier League atau top league lain. Nak Apek main Manchester United la..Baddrol Bakhtiar dirisik kelab Wigan la (sini). Safee Sali dapat tawaran dari Bundesliga la (video). Ya, ini memang suasana yang bagus untuk bola sepak Malaysia. 

Tapi lu kena ingat tiada jalan mudah bro. Banyak benda lagi kena ubah dulu. Hakikat itulah yang terpaksa ditelan oleh rakyat Malaysia. Angan angan pun angan jugak tapi biarlah realistik. Paling kurang kasi Malaysia/pasukan kelab Malaysia juara Piala Asia atau AFC Cup dulu ke baru la nak fikir main EPL. Yang penting kutukan dan kritikan mesti selari dengan sokongan.

p/s: Jalan paling senang beli jer game PES 2012 yang tak lama lagi akan keluar. Lepas tu guna patch Malaysia dan  register Safee Sali main QPR...Letak semua player Malaysia dalam kelab EPL. Nanti siap boleh buat QPR tu juara EPL lagi...kahkahkah Apa macam bro?No comments:

Next previous home
Related Posts with Thumbnails

KOMRAD