matpek's property ©
MATPEK'S PROPERTY © ~ 2010 COPYRIGHT RESERVED ~ LAYOUT EDITED BY MATPEK

Thursday, August 18, 2011

Google Plus Skema La



Jeng la google plus ni. Mentang2 la gua baru nak godek2 google+ ni, gua dah tersalah letak nama kat profile. Mana la gua nak tahu takleh letak nama suka hati je. Disebabkan itu habis google account kena suspended. Damn it!

Nak bukak account youtube tak boleh. Nak upload gambar kat blogspot pun tak keluar. Nak update blog susah nak mampus. Nak bukak blog orang lain, lembab gila. Dah la keluar tulisan je, gambar tak nampak. Nasib baik Gmail boleh bukak. Kuang ajaq betul google ni..




3 comments:

dhiyalova said...

aku pun baru kobek2 google,kes nya smale xleh tukar profile pic blogspot..pahtu give up,xreti nak kobek doh..huehue

Mish Apple said...

haihh . macam2 google ni .

ameenNasir said...

hurmmmm....

Next previous home
Related Posts with Thumbnails

KOMRAD