matpek's property ©
MATPEK'S PROPERTY © ~ 2010 COPYRIGHT RESERVED ~ LAYOUT EDITED BY MATPEK

Tuesday, November 10, 2009

kertas putih lebih baik

Sebab sekarang ni musim exam walaupun banyak paper dah nak habis membuatkan hatiku terdetik dan memaksa tanganku memetik keybord lappyku untuk menulis entry ini.  Masing2 ada cara sendiri macam mane nk buat nota.. Tidak kire la buat short nite ke, buat mind map ke etc.. Tapi entry ini aku nak tnjukkan kt korang apa beza guna kertas putih ngn kertas bergaris masa kite study nk buat nota..??


Bagi aku, penggunaan kertas putih lebih baek daripada kertas bergaris kerana ia bukn saje melatih kite menulis ngn teratur di atas kertas exam nnti. Malah cara ni jugak mampu membuatkan grafik anda nampak lebih mudah untuk dibaca. Mungkin mula2 kite xnmpk lg hasilnya tp maybe anda akn rase hasilnya setelah gune kertas putih untuk beberapa ketika..





contoh perbezaan grafik pada kertas putih yg nampk lebih jelas..


selamat study
good luck to all...
~peace~

No comments:

Next previous home
Related Posts with Thumbnails

KOMRAD