matpek's property ©
MATPEK'S PROPERTY © ~ 2010 COPYRIGHT RESERVED ~ LAYOUT EDITED BY MATPEK

Wednesday, November 10, 2010

Jersi dan jerseng jauh beza kot

*credits to sha popo

OK SUDAH FAHAM KAN

SPELLING IS NOTHING

CUBA TENGOK YANG NI PULAK

HASIL KEYWORDS SEARCH

KAT NUFFNANG AKU



WHAT DO YOU THINK ???

JERSI DENGAN JERSENG 

JAUH BEZA KOT...HAHAHA

p/s: Harap harap gua dan rakan rakan  dapat menjawab exam dengan baik dan  lulus semua final exam paper terutamanya paper CVS pagi esok..huhu cuak gila. kena psycho dengan 2 orang housemate pulak tu sekarang ni. Tensi2. May Allah bless we all tomorrow. :-)


7 comments:

shapoji said...

aku pehe...jerseng tuh bahasa klte kuno deh!!!

zuhanismohamed said...

asal orang suka search benda pelik2 kat page kau..ha ha

ahmad jo said...

ni mesti org yg lum fasih berbahasa melayu ni ;))

matpek said...

sha popo : yeke..jak kecik sapa besar tak rajin lagi dengar ore sebut jersi tu jerseng.. kuno bena bahaso tu..hahaha

matpek said...

zuhanis : aku pun tak tahu la sebab apa..pelik kan orang cam ni. tapi takpe kadang2 best jugka benda2 camni..

matpek said...

ahmad jo : ni mesti jenis belum khatam kan..haha yela words lain dia eja elok je..tak ke pelik cam tu.. memang dia ni mamai kot time google bendalah ni...hehehe

ashraf said...

lawak la syal jerseng ;)

p/s latest post:
Scott Pilgrim

top posts:
HAHAHA (18++)
Hemut..hemut..
Aku Tak Gentleman?

Next previous home
Related Posts with Thumbnails

KOMRAD