matpek's property ©
MATPEK'S PROPERTY © ~ 2010 COPYRIGHT RESERVED ~ LAYOUT EDITED BY MATPEK

Thursday, November 11, 2010

Hutang darah dibayar darah

Aah..tidak ku sangka cepat gila masa yang berlalu. Sehari ke sehari sungguh cepat  berlari meninggalkan aku. Sejak hari tu akan ku ingat sampai bila bila apa yang dah berlaku. Serius kejam beb. Lantaklah orang nak cakap apa pun. Yang faham bagus la. Yang tak faham tu buat buat la faham sendiri. Tak kisah la korang nak anggap gua ni bersekongkol dengan pembunuh ke hape. Yang penting hajat dan suruhan itu terlaksana.


Hari yang ku tunggu tunggu telah tiba. Hari Rabu nanti peristiwa berdarah berulang lagi. Aku mahu berjuang habis habisan. Aku mahu balas dendam.  Siapa yang gentar silalah berundur. Dan siapa yang berani sahaja maju ke depan. Kepada geng sekalian anda semua diminta bersiap sedia dengan pisau dan parang yang sudah diasah dengan tajam. Semoga darah pekat mengalir dipisau-pisau sahabat sekalian. Ayuh kita nikmati bersama !!!

8 comments:

Dhana/戴安娜 said...

salam sahabat
wah bahaya juga tuh kok kayaknya sadis yach.good luck

LadyBird said...

eiii..takutnye..
jgnla gaduh.. x baik tau..

matpek said...

LadyBird : sapa nak gaduh...mesti xfaham lagi kan entri ni untuk apa...hehe

shapoji said...

aku dok ready lagi, tapi male nie aku kemah la....esok konfirm 2 answer booklet aku guno!!!!

matpek said...

sha poji : bukan sal exam biotech esok la...hahaha (sempat lagi tu update blog

Shafiq said...

siap sedia rabu ni..

matpek said...

shafiq : bagus2..u got my point there...hahaha

zuhanismohamed said...

kejam gila..ha ha

Next previous home
Related Posts with Thumbnails

KOMRAD