matpek's property ©
MATPEK'S PROPERTY © ~ 2010 COPYRIGHT RESERVED ~ LAYOUT EDITED BY MATPEK

Monday, September 20, 2010

Dunia Dayat Domain Giveaway

Thanks to Shafiq yang tag aku sal contest Dunia Dayat Domain Giveaway.. Saja je gatal tangan nak cuba contest ni. Mana la tau ada nasib boleh menang. Dapat domain percuma lagi tu.



Cara-cara nak menyertai contest ni senang je. Buat satu entry dan ikut syarat-syarat ini

1. kena jadi follower blog ni (kalau follow di facebook dan twitter sekali pun ok juga) :)
2. Letak banner contest ni dalam entry korang :)
3. Link kan entry ini ni dalam entry yang akan anda buat. :)
4. Letak link duniadayat.com dalam blogroll/bloglist. :)
5. Nyatakan domain yang anda kehendaki (pastikan domain yang anda pilih belum ada yang punya) :)
6. Tag 3 orang kawan anda dan beritahu mereka supaya mereka tahu anda menyertai contest ini.(lebih pun tak apa)

Tarikh tutup pada 21 september 2010. 

Domain yang available matpek.com



2 comments:

Dayat said...

# Ok dah check
# Number cabutan bertuah blog ni ialah No 40

Mohamad Nur Hidayat said...

Esok senarai semua blog yang masuk akan dikeluarkan. Tiada entry akan dikeluarkan. Sila ke Forum Dunia Dayat di bahagian Events untuk ketahui update terbaru mengenai GA ini.

http://duniadayat.com/forum/

Next previous home
Related Posts with Thumbnails

KOMRAD