matpek's property ©
MATPEK'S PROPERTY © ~ 2010 COPYRIGHT RESERVED ~ LAYOUT EDITED BY MATPEK

Friday, August 27, 2010

Oh kanda dinda...mari kita bergravity bersama google

Mari sini semua. Yang jauh jauh tu mari dekat sikit. Yang dah dekat tu mari lagi rapat. Gua nak share pasal google gravity ni. Jom cuba Google Gravity kat sini...haha boleh baling baling icon yang ada kat front page google. memang sempoi la. sambil lu orang layan google gravity tu boleh juga layan lagu kekanda adinda oleh Monoloque dan Atilia..PADU habis gua cakap lu. Sebelum layan google gravity tu, ushar dulu video yang gua baru buat ni...

3 comments:

fina fento said...

menarik..asyik jugak main benda ni. haha.

Nama saya FINA

Aidi-Safuan said...

ala, nape video nih xleh play?

matpek said...

fina fento~memang best pun..smart gia....

Aidi-Safuan~iashhh...asal xleh play plak bro...try cek plugin kot.. tapi takpe bukan video tu yang nak share sebenarnya..nak share sal google gravity je kalau belum tau..

Next previous home
Related Posts with Thumbnails

KOMRAD