matpek's property ©
MATPEK'S PROPERTY © ~ 2010 COPYRIGHT RESERVED ~ LAYOUT EDITED BY MATPEK

Sunday, August 15, 2010

Lagi Kes Hina Islam di Facebook

Apa nak jadi dengan budak budak zaman sekarang ni. Makin lama makin teruk perangainya, makin sewel semua. Bila dah tahap mempermainkan hukum Allah dan agama Islam ini adalah sangat berbahaya. Kemungkinan besar boleh jatuh murtad. Nauzubillah.. Moga Salleh Gregor Samsa cepat cepat sedar akan kesilapannya dan bertaubat segera.

*Klik untuk tumbesaran


7 comments:

Mr. J pengeRindu said...

Bila kemudahan disalahgunakan....


www.pengeRindu.com

misshanna said...

OMG ! apa nak jadi !
sedih sangat bile orang persendakan agama .

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

ada kemudahan susah.. takda kemudahan pun susah.. apa nk jadikk.. haishh~

matpek said...

nilah petanda akhir zaman..moga kita dijauhkkan darinya..

MX said...

dah banyak sangat..
macam-macam kes...
tak tahu la kalau diorang guna cara ni untuk meng'hot'kan diri...
tapi mungkin juga...
bukan senang nak jadi popular...
dunia oh dunia...

att said...

mmg sangat akhir zaman skarang..xde blaja agama la tuh..adoii..

Dark Half said...

byk betol topik salleh gregor sehari dua ni.moga Allah tunjukkan kebenaran pada dia & diampunkan

macam tu lah jadinya bila bercakap x guna akal

Latest entry grafik novel gua ~ Kalau Aku Bendul Kau Apa?Bangang?

Next previous home
Related Posts with Thumbnails

KOMRAD