matpek's property ©
MATPEK'S PROPERTY © ~ 2010 COPYRIGHT RESERVED ~ LAYOUT EDITED BY MATPEK

Wednesday, January 27, 2010

Hero UiTM

Kenalkah kamu dengan wajah2 ini? Camkah kamu dengan uniform berwarna biru ini? Kalau kamu seorang budak uitm sejati pasti kamu amat mengenali siapa pakcik2 ini..apa yang pakcik2 ini buat...port lepak pakcik2 ni...


Ya, inilah hero uitm aka pakcik2 gad uitm yang macho, rajin etc.. dengan bantuan diorang semua ni lah yang membuat kan uitm sentiasa aman.

Jika kamu tidak pernah ditegur oleh pak gad Uitm, kamu tentu spesis pelajar yang agak skema..kamu pergilah tanya sesiapa pun pasti ada saja cerita menarik tentang pakgad2 ini..tidak kiralah cerita itu rekaan semata atau pun pengalaman sendiri atau pun cerita yang disampaikan dari senior ke junior.. antaranya begini...

"pak guard uitm shah alam...yg misai tebal warna puteh perot bulat2 tuh... sape knl????die da naek pangkat siot~dulu baju biru caer... now da kaler polis da... arituh tgh diri2 muke ganas.... dok betolkn bnda pangkat kt bahu die tuh....huahaha... bangga die kene promote..."

aku bukanlah anti sangat dengan pakgad2 ni tetapi kadang2 cara pakgad yang agak menjengkelkan yang malas aku nak ulas kat sini. aku tahu aku tidaklah sempurna dan aku juga bukan mahu memburukkan tugas mulia pakgad2 ni sampai nak buat group kat facebook PERSATUAN PEMBENCI PAK GUARD UiTM MALAYSIA


kalau masih tidak percaya bolehlah kamu jenguk kat sini. jika fasha sandha pun ada fan page 'I Hate Fasha' yang di'create' oleh peminat liarnya, pakgad2 juga mempunyai peminat fanatiknya. mungkin disini lah tempat mereka boleh meluahkan rasa sayang pada abang2 gad yang bermisai lentik tu..

No comments:

Next previous home
Related Posts with Thumbnails

KOMRAD