matpek's property ©
MATPEK'S PROPERTY © ~ 2010 COPYRIGHT RESERVED ~ LAYOUT EDITED BY MATPEK

Friday, January 22, 2010

Aaahh..biasa la tu..manusia kan..mesti la ada yang hati busuk

Kalau tanya sapa yang nak jadi artis mesti ramai yang angkat tangan.. alasannya nak jadi popular... cewwah..korang ingat best sangat ke jadi orang femes ni.. Tapi kan selalunya bila orang tu dah popular mesti senang dapat tempat di mata orang ramai..

Tidak kisah la jika kamu lelaki ke perempuan, kacak atau tidak,  cantik atau tidak, kaya atau tidak, rambut kerinting atau tidak, berbulu kaki atau tidak, perut buncit atau tidak, dada berbulu atau tidak, badan cam model atau tidak...apa2 pun jika kamu popular, orang ramai sudah semestinya kenal kamu..tapi, suka aku untuk ambil kata-kata seorang kawan aku..

"muka cantik mana pun, seksi mana pun, popular macam mana pun..dapat beg LV sekalipun..kalau dia kentut, busuk juga.."

Siapa yang tak kenal dengan gadis seksi ini..boleh katakan dia ni primadona baru melayu la jugak..aku pun tak tahu betul ke tak,main tibai je ni..agak2 cam betul kot..haha



memandangkan Fasha Sandha adalah seorang yang popular, jadi dia sudah semestinya mempunyai fan page dia sendiri.. dan pastinya beribu-ribu orang mahu jadi peminat dia..disebabkan oleh populariti yang terlampau, jadi secara tidak langsung dia ada fan page yang baru di facebook.. bukan calang-calang fan page..



Yang lagi tak blah 20000 org benci kat dia..kesiannya si Fasha Sandha ni...sob3...pada aku dia ni semuanya cukup..cukup lawa, cukup seksi, cukup menggoda, kain baju cukup2 j..n then memang cukup ramai orang yang tidak berkenana dengannya..agak2 sape la yang dalam 20ribu orang tu..aduyai..



No comments:

Next previous home
Related Posts with Thumbnails

KOMRAD